Julinspiration med Nicklas Jensen

På tisdagen den 15 Oktober fick jag följa med 11 kollegor för att se Interfloras julinspiration med Nicklas Jensen. Hade ingen aning om vad det innebar, men hjälp vad roligt det var att få se alla dessa fantastiska grejer som troligtvis kommer att dyka upp i vår butik till jul.
 
Nicklas hade ställt upp fyra bord, ett för varje advent, i olika teman.
 
Första adevent var vitt och frostigt, och även det som blev mitt favoritbord. Älskar de höga, silverfärgade vaserna!
 
 
 
Vitt, silver, grönt, brunt med inslag av aprikos. Fräscht och vintrigt!
 
Temat för andra advent var Metallic, med guld och koppar som huvudfärger.
 
 
 
 
Ljuslyktorna och de matchande skålarna tyckte jag verkligen om, plus faten på fot och den roliga kottbollen!
 
 
Tredje advent hade temat Marrakech, med en hel del rost, mörkrött och brunt.
 
 
 
Presentpåsarna var fantastika tycker jag, de känns verkligen lyxiga och jag skulle bli riktigt glad om jag fick en sån i julklapp. Arrangemangen känns fräscha trost ganska tunga färger och många material. Kul med chokladstrutarna i.
 
 
Fjärde advent tror jag kallades Lönneberga. Astrid Lindgren-jul var temat i alla fall. Här var det klassisk jul med rött, grönt, vitt, säckväv och tomtar som gällde!
 
 
Här var det klassiska julblommor. Amaryllis, hyacint, julstrjärna. Kottar, julkulor, skäggiga tomtar och röda skålar. Det här var nog det bordet jag tyckte minst om, dels för att jag inte är en såndär klassisk julälskare, dels för att jag inte riktigt vill tänka på att vi snart är framme vid jul. Men fint var det!
 
Det var verkligen intressant att lyssna på Nicklas och få se alla dessa häftiga arrangemang, buketter och tillbehör. Trots att han pratade mycket om försäljningsstrategier och sådant som kanske inte riktigt rör mig ännu, så var det väldigt givande och jag är jätteglad att jag fick följa med.
 
 
Nicklas avslutade kvällen med att visa denna enorma bukett som vägde närmare 20 kg och som innehöll ALLT! Blommor, kottar, nallar, choklad, snören, rosetter och till och med en vas. Superhäftigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback