Fredag 20/9

I fredags var det fullt upp i butiken. Det vanliga som att vattna och fylla på kylarna förstås, och hela tiden mycket kunder ute i butiken. Jag hjälpte en dam att hitta en ampel, vilket gick bra trots att jag inte alls har koll än på vad som finns var ute i de stora lokalerna, jag står ju mest inne i "arbetsrummet" och grejar.
 
Fick i uppdrag att göra både en bukett till Afasiföreningen och en solitärbukett som jag tror skulle höra ihop med en större bukett. Följde även med Ingrid och lämnade blommor till en begravning samt på en liten privat visning på Bollnäs museum av deras nya, häftiga utställning helt skapad i trä, soim Ingrid skulle göra passande blomsterarrangemang till.
 
Passade också på att göra en bukett till mamma som fyllde år i helgen. Fick inte till den riktigt som jag ville, men den blev helt okej ändå. Och mamma blev glad, så det var ju huvudsaken! Jag använde mig av en tvåfärgad Anastasia, röda rosor, kryssantemum, mörkröd kärleksört, nypon, en hortensiakvist, ekblad och aspidistrablad.
 
Den här veckan började med att jag kände mig hängig med ont både i magen och huvudet, så det blev en dag hemma i sängen i måndags. Är fortfarande inte helt hundra, tror det är en förkylning på väg att kicka in, så det var ju tur att det var självstudiedag idag så att jag kan ta igen mig lite till, för i morgon vill jag banne mig iväg igen!
 
Mammas födelsedagsbukett!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback