Kranslindning

Redan torsdag, dagarna går fort nu när praktiken är igång. Längtar efter att få åka till Mobackes varje morgon, jag trivs verkligen bra där! Igår när jag kom fick jag börja med att hjälpa till att vattna alla blommor som står i de olika exponeringar i butiken. Sen var det såklart snittning och påfyllning av kylen som gällde innan det var dags för fika och planeringsmöte inför amaryllisutställningen som jag ska få vara med och hjälpa till på. Ska bli jättekul!
 
 
 
Sedan fick jag börja göra några ljungkransar på halmstomme. Har aldrig lindat kransar förut (mer än nån enstaka midsommarkrans), så Frida visade mig hur man gör. Det var lite pilligt innan jag fick in tekniken, men roligt. Hann binda och dekorera två kransar under onsdagen.
 
 
 
Idag fick jag prismärka kransarna och sätta ut dem i kylen till försäljning innan jag fortsatte att göra fler. Gjorde en variant i vit och rosa ljung samt ett par kransar där jag blandade färgad, lila ljung med silverek och "silvertrassel". Även de dekorerades, prismärktes och sattes ut i kylen. Kransen i rosa och vitt blev dessutom såld idag, gissa om jag blev glad att någon ville köpa nåt som jag har gjort!
 
 
Mitt första sålda alster :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback