Livat på landet på Liseberg

Vilken helg det blev! Jag och Eva blev hastigt och lustigt inkallade att följa med och hjälpa till på Livat på landet på Liseberg, som egentligen skulle fixas av den andra lärlingsgruppen, men på grund av sjukdom och frånvaro i den gruppen så krisade det lite med folk. Det var bara att hoppa på tåget på Lördag morgon och dra iväg på Liseberg. Bara tågbiljetterna var en cirkus i sig, men det hoppar jag över just nu.
 
 
I Göteborg mötte vi Maria vid grinden till Liseberg, där vi fick våra inträdesbiljetter och blev insläppta på området strax innan öppning. Sötåsen höll till på stora scenen och där visade de olika utbildningarna upp sig med smakprov och information om inriktningarna. Vid vårt bord fanns information samt blommor till försäljning, så jag fick sätta igång och göra några samplanteringar med en gång. Fick även dekorera ett par Ahlgréns bilar i oasis.
 
 
 
 
Det var sjukt mycket folk på Lisberg den dagen, närmare 31 000 tror jag bestämt. Dock hade folk lite svårt att hitta upp till oss på stora scenen och försäljningen gick inget vidare på lördagen. Lite bättre gick det på söndagen, men det fanns fortfarande mycket kvar när det var dags att packa bussen. Försökte sälja påsar med blandade krukväxter vid stora gatan på Liseberg där de andra marknadsstånden var, men det lyckades inget vidare heller. Folk var inte på humör att bära med sig kassar med blommor och det kan jag förstå, för det var riktigt varmt båda dagarna.
 
 
 
Under söndagen gjorde Sara i ordning en Lisebergskanin i oasis. Visst blev den fin? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback