Nu är det nära

Nu är det verkligen inte långt kvar. I morgon gör jag min sista dag på floristutbildningen på Sötåsen. Det känns både fantastiskt och vemodigt. Tänk att 40 veckor kan gå så fort. Jag har lärt mig otroligt mycket, träffat fantastiskt härliga och kreativa människor, fått vara med om roliga utflykter, projekt och lektioner. Jag har lärt mig latin, tekniker, färg och form och mycket, mycket mer. Det här är utan tvekan något av det bästa jag har gjort för mig själv, att ta steget och söka till floristutbildningen. Jag har vuxit som människa och samlat på mig enormt mycket kunskap och erfarenhet och känner nu att jag har en fin grund att stå på i mitt framtida yrkesliv. Stort tack till mina lärare och mentorer, Fredrik, Maria och Sara, samt mina praktikplatser som gett mig inblick och erfarenhet av yrkeslivet. 
 
I morgon gör jag mina sista arbeten här på skolan och till veckan börjar jag mitt sommarjobb på Blåklinten hemma i Edsbyn. Börjar min första jobbarvecka med att ordna brudbukett och alla övriga blommor till ett bröllop. Känns fantastiskt roligt och jag längtar verkligen hem till jobbet!
 
 
 

Kommentarer
Miranda säger:

Hej Linda! Åh, vilka fina buketter du gjort! Jag hittade din blogg på Sötåsens hemsida, jag försöker få all information jag kan få eftersom jag ska gå lärlingsutbildningen florist till hösten. Är så pirrig och förhoppningsfull och glad att jag äntligen tog mig för att söka något jag funderat på länge! Jag tänkte fråga dig om du hade mycket förkunskaper innan du började? Jag kan inte så mycket utan har bara ett växande intresse och en dröm om att få jobba med blommor. Jättetacksam för svar! :)

Ha en skön sommar!
/Miranda

Svar: Hej Miranda! Vad kul att höra att du har kommit in på utbildningen! Du har ett toppenår framför dig! Blir nästan lite avundsjuk, skulle gärna göra om det igen ;)Jag hade inga förkunskaper alls när jag sökte, utan hade precis som du bara ett växande intresse för blommor och skapande och en vilja att arbeta kreativt och med händerna. Allt jag kan idag har jag lärt mig via utbildningen och min lärlingsplats. Så du kommer nog inte att ha några som helst problem :) Lärarna är otroligt duktiga och jag är övertygad om att du kommer att lära dig massor :) Har du fler funderingar så tveka inte att fråga!

Lycka till med utbildningen!
Kram Linda
lindahedberg.blogg.se

2014-06-05 | 20:55:30
Bloggadress: http://morgonvind.se
Miranda säger:

Hej igen Linda! Tusen tack för ditt utförliga svar, kändes jättebra att få läsa och nu är jag ännu mera peppad och lite mindre nervös att börja plugga! Åh vad kul. Tack! :D Och så vet jag vart jag kan vända mig om jag har frågor. Toppen!

Tusen tack! Och som svar på din kommentar; ja det är en eurasier! Fantastisk ras, såå mysiga. Våran heter Tyson. Såg din tjej på bilden på din bloggerprofil, så fin! :)

Ha det fint! Kram

2014-07-29 | 22:31:57
Bloggadress: http://morgonvind.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback