2014 i backspegeln

Vilket år 2014 var ändå. Såhär i efterhand så har jag svårt att förstå att jag hunnit med att ta examen och jobba så pass mycket. Känns som om det var 100 år sedan jag klev in på Sötåsen för första gången. Fast ändå inte. 
 
Och jag har haft en himla tur, måste jag säga. För direkt efter examen drog jag igång med sommarjobb på min före detta praktikplats och körde på där under sommaren. Efter semesterveckorna trappades tempot ner något, men ändå med timjobb så gott som varje vecka. September blev en månad helt utan jobb, men det kompenserades i oktober, då jag jobbade timmar på två olika blomsteraffärer. I november gick den ena av dem tyvärr i konkurs. Butiken återupptogs senare av nya ägare i december, och jag jobbade järnet i december och växlade mellan båda butikerna under juldagarna. 
 
Året slutade på topp, då jag fick veta att jag framöver har heltid på den nystartade butiken! Känns toppen att få började det nya året med det beskedet och jag håller tummarna för många år med fortsatt jobb i denna mysiga butik!